ViQiT

De waarden van ViQiT

We kunnen wel zeggen dat we anders zijn dan anderen. Maar beter is om het te laten zien. Dat begint bij de vijf waarden, ze geven aan wat wij belangrijk vinden in ons werk en zijn de basis van ons handelen.

ViQiT behaalt resultaat
Dat lijkt een open deur, maar vaak is een succesvol resultaat iets anders dan het gevraagde resultaat. Je mag ons dan ook afrekenen op het resultaat dat we voor een organisatie behalen.

ViQiT geeft inzicht
We geloven in openheid en in duidelijke communicatie, zowel naar onze klanten als tussen collega’s onderling. Je mag van ons verwachten dat we zichtbaar zijn en dat we onze mening helder verkondigen.

ViQiT werkt samen
We halen graag het beste in mensen naar boven. Een prettige, doorlopende en langdurige samenwerking is van groot belang. Net als een goede samenwerking tussen collega’s onderling en onmisbaar als je ergens niet uitkomt. En, twee weten altijd méér dan één.

ViQiT gaat uit van kracht
Iedereen doet waar hij of zij goed in is en werkt eraan om die competenties nog beter te maken. Dat is volgens ons veel slimmer dan veel energie steken in zaken waar je minder goed in bent. Motivatie is ook belangrijk. Daarom mogen onze collega’s altijd meebeslissen naar welke opdrachtgever ze willen. Zo krijg je de best passende collega voor de klus.

ViQiT durft keuzes te maken
Als je je werk goed wilt doen, moet je keuzes durven maken en moet je slim inspelen op de gevolgen van die keuzes. Dat begint bij goed nadenken en vervolgens verantwoordelijkheid nemen. Je kunt erop rekenen dat wij altijd beargumenteerd aangeven waarom iets beter is of waarom juist niet.

Het bovenstaande vatten we graag samen als ‘nadenken in plaats van nadoen’.

Neem nu contact op voor het maken van een afspraak en we vertellen je graag alles wat je wilt weten.

Vragen?

Neem contact op met:

Charles van Blitterswijk

Knopenhakker

+31 (0)6 25610434

charles.van.blitterswijk@viqit.nl

Relevante informatie