Training

Training

ViQiT verzorgt heldere trainingen door ervaren trainers uit het vakgebied. Daarbij staat ons motto ‘nadenken in plaats van nadoen’ altijd voorop. Reken dus op een intensieve training waarbij u écht iets leert.

Naast trainingen op maat biedt ViQiT ook een aantal standaardtrainingen binnen het vakgebied aan. In ons trainingsaanbod kunt u precies zien welke trainingen dat zijn.

We geven een deel van de trainingen op ons kantoor in Arnhem. We kunnen ons voorstellen dat u de training liever op een andere locatie, of in-company wil volgen. Ook dat kan bij ViQiT. In overleg met u bepalen we de plaats van de training!

Op alle ViQiT trainingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wat mag u verwachten?

Een standaardtraining is niet op maat gemaakt voor uw behoefte. Toch kan deze training daar prima op aansluiten. Het gaat vaak om examentrainingen. Wilt u een specifiek examen halen, dan bereiden wij u daarop voor met onze standaardtrainingen.
Daarnaast bieden wij nog een aantal trainingen die meer praktisch gericht zijn. Daarmee geven wij verdieping aan een specifiek onderwerp. Deze trainingen zijn samengesteld op basis van onze ruime praktijkervaring.

Of u nu een training op maat of een standaardtraining volgt, uw praktijk zullen we zo veel mogelijk meenemen. Omdat onze docenten ook veel ervaring hebben in desbetreffende vakgebied, kunnen zij tijdens de training makkelijk anticiperen op uw situatie.

Wat mag u verwachten tijdens een standaardtraining?
– Training op onze locatie in Arnhem
– Deskundige docenten met veel praktijkervaring
– Duidelijk studiemateriaal
– Lunch/diner en drankjes

 

 

 

Online een vraag stellen