Werken bij ViQiT

Past ViQiT bij jou?

Wat ViQiT bindt zijn onze vijf waarden van waaruit wij werken. Ze geven aan wat wij belangrijk vinden in ons werk en zijn de basis van ons handelen.

Werken bij een IT-dienstverlener is meer dan alleen maar weggezet worden in opdrachten bij klanten.
Juist omdat het grootste deel van de werkzaamheden op de locatie van de klant plaatsvindt, doen we een stapje extra om een band te creëren met je collega’s en met het bedrijf waarvoor je werkt.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je werk en wil jij bij het leukste IT-bedrijf werken?

Bekijk het functieprofiel. Word jij enthousiast?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vragen?

Voor al je vragen over werken bij ViQiT, (lopende) sollicitaties of vacatures neem contact op met:

Paul Vos

Consultant

+31 (0)6 51405881

paul.vos@viqit.nl

Onze collega's

"Ken je “wysiwyg” nog? Bij ViQiT is what you see is what you get: open, eerlijk en duidelijk en daar hou ik van. Daarbij heeft ViQiT een goede mix van nieuw en ervaren in huis waar zowel de klanten als de ViQiT collega's van profiteren."

Tim Schijffelen

Consultant

"Kennisdeling, wederzijds vertrouwen en het opbouwen van een relatie zijn voor mij essentieel. Net als het aandachtig luisteren naar élk individu, daarom kies ik voor ViQiT."

Pooya Nikdel

Consultant

Onze cultuur

ViQiT heeft als uitgangspunt dat een collega die plezier heeft in zijn werk, beter functioneert. Daarom heb je als collega altijd inspraak in de opdracht, waarbij zelfs na de intake die keuze nog gemaakt kan worden. Ook in de ontwikkeling van onze collega’s focussen wij ons op de competenties die een collega heeft i.p.v. op de competenties die hij of zijn mist. Daarnaast kenmerkt ViQiT zich door een persoonlijke benadering.

Meer over ViQiT