Werken bij ViQiT

Past ViQiT bij jou?

Wat ViQiT bindt zijn onze vijf waarden van waaruit wij werken. Ze geven aan wat wij belangrijk vinden in ons werk en zijn de basis van ons handelen.

Werken bij een IT-dienstverlener is meer dan alleen maar weggezet worden in opdrachten bij klanten.
Juist omdat het grootste deel van de werkzaamheden op de locatie van de klant plaatsvindt, doen we een stapje extra om een band te creëren met je collega’s en met het bedrijf waarvoor je werkt.

Vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je werk en wil jij bij het leukste IT-bedrijf werken?

Bekijk het functieprofiel. Word jij enthousiast?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk meer vacatures.

Vragen?

Voor al je vragen over werken bij ViQiT, (lopende) sollicitaties of vacatures neem contact op met:

Charles van Blitterswijk

Knopenhakker

+31 (0)6 25610434

charles.van.blitterswijk@viqit.nl

Onze collega's

"Eén plus één is bij ViQiT duidelijk meer dan drie. Bij ViQiT delen we kennis en ervaring en komen daarmee eenvoudig tot betere oplossingen."

Jabik Broersma

Consultant

"Ik werk bij ViQiT omdat we, dankzij de vijf waarden, weten waarom en waarvoor wij samen werken en hoe we daardoor de juiste beslissingen kunnen maken."

Paul Vos

Consultant

Onze cultuur

ViQiT heeft als uitgangspunt dat een collega die plezier heeft in zijn werk, beter functioneert. Daarom heb je als collega altijd inspraak in de opdracht, waarbij zelfs na de intake die keuze nog gemaakt kan worden. Ook in de ontwikkeling van onze collega’s focussen wij ons op de competenties die een collega heeft i.p.v. op de competenties die hij of zijn mist. Daarnaast kenmerkt ViQiT zich door een persoonlijke benadering.

Meer over ViQiT