Werken bij ViQiT

Past ViQiT bij jou?

Sta je op het punt om een nieuwe carrièrestap te zetten? Bij ViQiT ben je aan het juiste adres! We bieden niet zomaar een baan, maar een kans om deel uit te maken van een team waar jouw talenten worden gewaardeerd en gestimuleerd.

Werken bij IT-dienstverlener ViQiT is meer dan alleen het uitvoeren van opdrachten bij opdrachtgevers. Omdat het grootste deel van onze werkzaamheden buiten de deuren van ViQiT plaatsvindt, zien we onszelf als meer dan alleen een werkgever. Voor ons draait het niet alleen om werk, maar ook om het creëren van een omgeving waarin jij je gewaardeerd en ondersteund voelt. We zijn ervan overtuigd dat jouw tevredenheid essentieel is om uitstekende service te leveren aan onze opdrachtgevers. Door een cultuur te bevorderen waarin open communicatie, persoonlijke ontwikkeling en onderlinge ondersteuning centraal staan, creëren we een omgeving waarin jij zowel professioneel als persoonlijk kunt groeien. Dat maakt ons het mooiste bedrijf om bij te werken!

Wil je meer weten over waarom werken bij ViQiT zo bijzonder is? Lees dan verder:

Vacatures

Wil jij weten welke vacatures wij momenteel bieden?

Bekijk dan de functieprofielen. Word jij enthousiast?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk alle vacatures.

Vragen?

Voor al je vragen over werken bij ViQiT, (lopende) sollicitaties of vacatures neem contact op met:

Charles van Blitterswijk

Knopenhakker

+31 (0)6 25610434

charles.van.blitterswijk@viqit.nl

Onze collega's

"Ik werk bij ViQiT omdat ViQiT niet alleen belooft maar ook doet."

Hanae El Bazi

Consultant

"Bij mijn eerste gesprekken viel het al op hoe open en eerlijke ViQiT communiceert. Daarbij krijg ik hier alle kans om door te groeien in de richting die ik wil."

Helmi van Winden

Consultant

Onze cultuur

ViQiT heeft als uitgangspunt dat een collega die plezier heeft in zijn werk, beter functioneert. Daarom heb je als collega altijd inspraak in de opdracht, waarbij zelfs na de intake die keuze nog gemaakt kan worden. Ook in de ontwikkeling van onze collega’s focussen wij ons op de competenties die een collega heeft i.p.v. op de competenties die hij of zijn mist. Daarnaast kenmerkt ViQiT zich door een persoonlijke benadering.

Meer over ViQiT