De waarden van ViQiT

Bij ViQiT geloven we in eenvoudige oplossingen. Daarbij zijn onze vijf waarden altijd en voor alle collega’s leidend. Waarom? Deze waarden helpen ons IT succesvoller te verbeteren in bedrijven zoals dat van u.

Lees verder

Dit is ViQiT

In 2008 begonnen we ViQiT met het idee om het leukste bedrijf op te richten om voor en mee te werken. In goede en duurzame samenwerking met klanten en tussen collega’s onderling wilden we IT overal en altijd succesvol maken.

Lees verder

ViQiT als werkgever

ViQiT biedt een prettige werkomgeving waarbij openheid centraal staat.

Werken bij een IT dienstverlener is meer dan alleen maar weggezet worden in opdrachten bij klanten. Juist omdat het grootste gedeelte van de werkzaamheden op locatie plaatsvindt, doen we een stapje extra om een band te creëren met je collega’s en met het bedrijf waarvoor je werkt.

Lees verder

Onze collega's

Jij?

"Het fijne aan werken bij ViQiT is dat het gewaardeerd wordt als je jezelf bent en dat er in je wordt geïnvesteerd om te worden wie je wil zijn."

Anwar Boudchichi

Consultant

De naam ViQiT?

Waar komt de naam ViQiT eigenlijk vandaan? We hebben niet zomaar een naam gekozen. ViQiT is een afgeleide van drie woorden: Vicus, Quality en Information Technology (IT).

Vicus
is de Latijnse benaming voor een civiele nederzetting bij een Romeins legerkamp. De burgers in die nederzetting deden waar ze goed in waren. Zoals smeden, brood bakken en leer looien. Ze ondersteunden het leger, zodat dat leger kon doen waar het goed in was. ViQiT ziet zichzelf graag in een soortgelijke rol voor zijn klanten.
Quality staat uiteraard voor de kwaliteit die we nastreven in alles wat we doen. Door in alle diensten, producten en processen te zorgen voor de beste kwaliteit, kunnen onze klanten focussen op de dingen waar zij goed in zijn.
Information Technology is het vakgebied waarin we actief zijn. De grenzen tussen IT en ‘business’ vervagen meer en meer. Steeds vaker bepaalt de kwaliteit van de IT de kwaliteit van de producten en diensten. Dan is het een must dat een onafhankelijke partij zoals ViQiT de kwaliteit van uw IT-dienstverleners waarborgt.

 

.