Training

Werkstijlpoker

Wat is jouw werkstijl? Wat is de werkstijl van je collega’s?
Ontdek de verschillende stijlen door middel van een ontspannen kaartspel.

Winst
Het is lastig samenwerken met iemand die een heel andere werkstijl heeft. Maar met een beetje empathie en aanpassing kun je juist vanuit deze botsing van stijlen je winst pakken. Met ViQiT Werkstijlpoker creëer je de ideale situatie om op luchtige wijze met elkaar eens tot een constructief gesprek te komen.

Gegamificeerd
Deze gegamificeerde werkstijltest is feitelijk een persoonlijkheidstest maar levert door de spelvorm vaak verrassende inzichten op. Iedereen kan meedoen met dit simpele kaartspel. Na het spel volgt een boeiende en vermakelijke toelichting. Daarna eindigt de workshop vaak met een goed gesprek waarbij deelnemers zich in letterlijk in de kaarten laten lijken.

Belangrijk
ViQiT vindt het in toenemende mate belangrijk dat eigen consultants niet alleen inzicht krijgen in eigen werkstijl maar ook die van collega’s en klanten. Deze workshop bleek intern een groot succes daarom willen we deze ook extern delen. Het spel is intern uitgebreid getest en wordt binnen ViQiT ingezet bij onder meer werving en dient als referentiekader voor situaties die voorkomen op de werkvloer.

Praktisch
Duur: 1,5 a 2 uur (afhankelijk van groepsgrootte en wensen)
Prijs: op aanvraag (afhankelijk van aantal deelnemers en gekozen arrangement)


Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op.

Vragen over de training?

Neem contact op met:

Gilbert Smulders

Consultant

+31 (0)6 14327682

gilbert.smulders@viqit.nl

Andere locaties?

We kunnen ons voorstellen dat u de training liever op een andere locatie, of in-company wilt volgen. Ook dat kan bij ViQiT. Of komt de trainingsdatum u niet goed uit? In overleg met u bepalen we de plaats en/of datum van de training! Meer weten? Neem dan contact op!