ViQiT

Dit is ViQiT

In 2008 begonnen we ViQiT met het idee om het leukste bedrijf op te richten om voor en mee te werken. In goede en duurzame samenwerking met klanten en tussen collega’s onderling wilden we IT overal en altijd succesvol maken.

ViQiT biedt een oplossing voor de vaak beperkte kennis, inzicht en resources bij opdrachtgevers. We leveren detachering, sourcing, training/coaching en consultancy, waarbij we speciaal oog houden voor het bedrijf en de mensen die er werken. Door de juiste mensen in te zetten op de voor hen meest geschikte opdrachten is ViQiT succesvoller en meer betrokken dan andere bedrijven. Onze medewerkers denken steeds mee of de beoogde oplossing ook de beste voor de klant is. Zij nemen altijd verantwoordelijkheid voor wat zij doen aan de hand van onze vijf waarden en gaan op zoek naar de vraag achter de vraag.

Met de dienstverlening van ViQiT vermijden opdrachtgevers systemen die niet bijdragen aan de benodigde oplossingen. In plaats daarvan krijgen ze de best passende oplossingen die zo eenvoudig mogelijk zijn.

Daarom maakt ViQiT IT eenvoudig beter.

Vragen?

Neem contact op met:

Charles van Blitterswijk

Knopenhakker

+31 (0)6 25610434

charles.van.blitterswijk@viqit.nl

Relevante informatie