ViQiT

ViQiT als werkgever

Werken bij een IT-dienstverlener is meer dan alleen maar weggezet worden in opdrachten bij klanten.

Juist omdat het grootste deel van de werkzaamheden op de locatie van de klant plaatsvindt, doen we een tandje bij om een band te creëren met je collega’s en met het bedrijf waarvoor je werkt.

Dat doen we o.a. door onze personeelsbijeenkomsten, die negen keer per jaar plaatsvinden. Jaarlijks hebben we een familiedag, waarbij je partner en kinderen van harte welkom zijn. Met Kerstmis schuiven we allemaal – wederom met partner – aan voor het ViQiT-kerstdiner.

In alles wat we doen willen we een prettige en open cultuur creëren. We betrekken collega’s actief bij ontwikkelingen in het vak en binnen het bedrijf. Iemand die plezier in z’n werk heeft, doet dat werk beter. Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat je inspraak hebt in de opdrachten die je doet.

Bij jouw ontwikkeling binnen ViQiT focussen we bij voorkeur op wat je goed kunt. Natuurlijk, aan sommige dingen moet je werken, maar in de dingen waarin je al goed bent, kun je excelleren. Mensen worden gelukkiger en nog beter als ze de dingen doen waar ze goed in zijn.

 

Hieronder een korte impressie van zomaar één van onze jaarlijkse kerstdiners.

Vragen?

Neem contact op met:

Charles van Blitterswijk

Knopenhakker

+31 (0)6 25610434

charles.van.blitterswijk@viqit.nl

Relevante informatie