ViQiT

ViQiT als werkgever

Onze Missie “het mooiste bedrijf om voor te werken” is samen met onze 5 waarden de manier waarop wij dingen anders doen.

“Bij een IT-dienstverlener is alleen de opdracht belangrijk!”

Bij ViQiT vinden we werken bij een IT-dienstverlener meer dan alleen maar weggezet worden in opdrachten bij klanten. Het spreekt voor zich dat uren bij onze opdrachten de basis van ons inkomen is. Maar voor echt succesvolle resultaten heb je inspraak in de opdracht. Hiermee geven we je de ruimte om jezelf te ontwikkelen

Daarnaast is ook jouw persoonlijke betrokkenheid bij de ontwikkeling van ViQiT. Zo ben je bijvoorbeeld regelmatig onderdeel van sollicitatiecommissies, waardoor je invloed hebt op wie jouw nieuwe collega wordt.

“Oude kennis bepaalt het salaris!”

Binnen ViQiT hebben we een eenvoudig functiehuis. Alle inhoudelijke collega’s zijn consultant. Dus geen lijst met 10 of meer functies en vaste checklists om naar een volgend niveau te geraken. ViQiT maakt gebruik van een ranking waar alle consultants op bewegen. Deze Ranking wordt 2 keer per jaar vastgesteld en daaraan wordt ook 2 keer per jaar een salarisronde gekoppeld. Dit betekent dat je meer invloed hebt op jouw eigen salarisontwikkeling. Daarnaast krijg je ook inzicht in jouw plek op de ranking in verhouding tot jouw collega’s. De Ranking wordt bepaald op basis van 3 pijlers: Jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw toegevoegde waarde bij de Klant en jouw bijdrage bij de ontwikkeling van ViQiT.

“Bij een IT-Dienstverlener ken ik mijn collega’s niet!”

Juist omdat het grootste deel van de werkzaamheden op de locatie van de klant plaatsvindt, zetten we een tandje bij om een band te creëren en te onderhouden met je ViQiT-collega’s. We streven ernaar om dit zo flexibel en efficiënt mogelijk te doen. Bijvoorbeeld door een combinatie van fysieke en online bijeenkomsten. Hiermee willen we de druk op het thuisfront zo laag mogelijk houden.

“Bij een IT-dienstverlener moet alles in eigen tijd!”

Binnen ViQiT hechten we veel waarde aan het elkaar kennen en natuurlijk kost dat ook eigen tijd. Juist daarom proberen we het nuttige en het aangename met elkaar af te wisselen. Zo heb je regelmatig contact met jouw team en teammanager. Hiervoor heeft elk team een budget om zelf leuke of interessante activiteiten de doen.

Verder stimuleren we kennisuitwisseling via onze Gildes en speciale interesse groepen. Hier staat het leren van en met elkaar centraal. Ook hierdoor leer je jouw collega’s beter kennen en weet je ze ook te vinden wanneer je hulp nodig hebt.

Daarnaast organiseren we diverse activiteiten waarbij uitbouwen van de onderlinge relaties een belangrijk onderdeel is. Voorbeelden hiervan zijn: Onze personeelsbijeenkomsten, die één keer per kwartaal plaatsvindt; De ViQiT-Waardensessies, waarbij we op basis van onze vijf waarden met elkaar praten over zaken die ons bezighouden.

Omdat we ons realiseren dat activiteiten invloed hebben op het thuisfront organiseren we ook activiteiten waar het thuisfront welkom is. De Jaarlijkse ViQiT- familiedag, waarbij je partner en kinderen van harte welkom zijn; Het ViQiT-Kerstdiner, waarbij we op een actieve manier het jaar afsluiten met collega’s en partners; Daarnaast word je elk jaar uitgenodigd voor een verjaardagsetentje met collega’s die in dezelfde periode jarig zijn. Uiteraard zijn partners hierbij van harte welkom.

Wat is dan dat mooiste bedrijf?

In alles wat we doen willen we een prettige en open cultuur creëren. We betrekken jou actief bij ontwikkelingen in het vak en binnen het bedrijf. Iemand die plezier in z’n werk heeft, doet dat werk beter. Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat je niet alleen inspraak hebt in de opdrachten die je doet maar in alles.

Bij jouw ontwikkeling binnen ViQiT focussen we bij voorkeur op wat je goed kunt. Hierbij worden je ontwikkelpunten uiteraard niet vergeten en hier werken we samen actief aan. Je kunt jouw talenten goed laten zien door de zaken te doen waar je goed in bent. Als je dit doet ga je vanzelf excelleren en het laten excelleren van collega’s is iets wat we nastreven binnen ViQiT. Wanneer het ons samen lukt om jou te laten excelleren word je gelukkiger in je werk en nog beter in de dingen die je doet.

We hebben als bedrijf oog voor jou en de persoon die je bent. We vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt om jezelf te zijn. We zijn er voor je als je ons nodig hebt.

 

Hieronder een korte impressie van zomaar één van onze jaarlijkse kerstdiners.

Vragen?

Neem contact op met:

Charles van Blitterswijk

Knopenhakker

+31 (0)6 25610434

charles.van.blitterswijk@viqit.nl

Relevante informatie