ViQiT

ViQiT als werkgever

Professionele & persoonlijke ontwikkeling: 

Bij ViQiT zetten we in op jouw sterke punten en kijken we samen hoe we actief kunnen werken aan gebieden waar je nog kunt verbeteren. Op basis van jouw ambitie bepaal je zelf jouw ontwikkelpad, waarbij we samen actief bijdragen aan je persoonlijke groei en geluk. Om je ontwikkeling verder te ondersteunen, bieden we trainingen en passende opdrachten bij onze opdrachtgevers aan, zodat je kunt groeien en impact kunt maken binnen ViQiT en bij de opdrachtgever. 

 Omdat het welzijn van onze collega’s belangrijk voor ons is, heb je in het begin wekelijks een persoonlijk gesprek met je teammanager, daarna wordt het maandelijks. Hierin krijg je de ruimte om te praten over jezelf en hoe je het werk ervaart, zowel op het werk als thuis. Bovendien krijg je in het begin een die je wegwijs maakt binnen ViQiT en kan helpen met allerlei praktische zaken.

 

Samen actief:  

Binnen ViQiT hechten we veel waarde aan elkaar kennen en altijd in contact blijven omdat een groot deel van onze werkzaamheden op locatie bij de opdrachtgever plaatsvindt. Daarom organiseren wij jaarlijks meerdere activiteiten, zoals de ViQiT-familiedag waarbij je gezin van harte welkom is, kerstdiners en verjaardags-etentjes waarbij partners ook kunnen deelnemen. Daarnaast hebben we jaarlijks meerdere personeelsbijeenkomsten en teameetings, waarbij we genieten van lekker eten en elkaar spreken. Op deze manier versterken we de onderlinge relaties en de gezonde werksfeer voor onze collega’s. We organiseren ook regelmatig activiteiten waar collega’s kennis kunnen delen en vakinhoudelijke onderwerpen kunnen bespreken, zoals onze Gilde-bijeenkomsten. Daarnaast hebben we waardensessies waarbij we op basis van onze 5 waarden en cultuur met elkaar praten over zaken die ons bezighouden, om elkaar en ViQiT beter te begrijpen. 

 

De waarden:  

Bij ViQiT geloven we sterk in onze bedrijfswaarden, die de kern vormen van hoe we werken. Onze 5 waarden vormen de basis voor onze aanpak bij elk project en in elke samenwerking. Ze helpen ons om open en transparant te communiceren, effectief samen te werken, uit te gaan van ieders kracht en durven keuzes te maken. We streven ernaar om niet alleen te handelen, maar ook om te denken, zodat we altijd voorop blijven lopen in plaats van de gebaande paden te volgen. Onze waarden definiëren wie we zijn en hoe we ons werk benaderen, en vormen de kern van onze identiteit als ViQiT. 

 

Cultuur:  

Bij ViQiT zorgen we voor een leuke en open werksfeer waar plezier en prestaties samenkomen. Onze ruimte ademt een sfeer van openheid, waar ideeën vrijelijk uitgewisseld en direct tot actie kunnen leiden. We geloven in het kort houden van communicatielijnen, het luisteren naar iedereen en het organiseren van inspirerende bijeenkomsten en activiteiten. Bovendien investeren we in de groei van onze collega’s, zodat ze niet alleen binnen ViQiT, maar ook daarbuiten het verschil kunnen maken. Deze cultuur van betrokkenheid en verantwoordelijkheid heeft niet alleen voordelen voor ons team, maar ook voor onze opdrachtgevers, omdat gemotiveerde collega’s altijd streven naar topkwaliteit en betere ondersteuning bieden.

 

Eerlijk salaris: 

Binnen ViQiT hebben we een eenvoudig functiehuis. Alle inhoudelijke collega’s hebben de functie “consultant”. We hebben dus geen lijst van allerlei functies en vaste checklists om naar een volgend niveau te groeien. In plaats daarvan bepalen we je salaris aan de hand van je persoonlijke groei, je waarde voor de opdrachtgever en je bijdrage aan de ontwikkeling van ViQiT. Dit evalueren we twee keer per jaar in ranking overleg en via jouw stappen in jouw ontwikkeling. Dus als je snel groeit in jouw ontwikkeling, groei je ook sneller in jouw salaris. 

 

Kennispartnerschap:  

In onze cultuur staat het helpen van elkaar en onze opdrachtgevers centraal door effectief te reageren op vragen, problemen of zorgen. Daarnaast streven we ernaar onze opdrachtgevers te ondersteunen bij het verbeteren van hun IT-oplossingen door het aanpakken van het werkelijke probleem. Dit doen we door een kennispartner te zijn. Onze collega’s streven ernaar waarde toe te voegen voor onze opdrachtgevers door de optimale inzet van IT-hulpmiddelen, ongeacht de branche waarin ze actief zijn. Dit doen we door “nadenken in plaats van nadoen” toe te passen, wat ons in staat stelt het verschil te maken met een benadering die gericht is op het opbouwen van langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Dit is te zien als de vingerafdruk die onze consultants achterlaten bij onze opdrachtgevers.

 

Hieronder een korte impressie van zomaar één van onze activiteiten.

Vragen?

Neem contact op met:

Charles van Blitterswijk

Knopenhakker

+31 (0)6 25610434

charles.van.blitterswijk@viqit.nl

Relevante informatie