ViQiT

De cultuur van ViQiT

De cultuur van ViQiT is het beste te omschrijven als informeel en open met een gezonde dosis zelfspot.  We nemen ons zelf niet serieuzer dan nodig. Alles gericht op het uitgangspunt dat een collega die plezier heeft in zijn werk, beter functioneert.

Iedereen presteert op zijn best wanneer de randvoorwaarden goed zijn ingevuld. Uiteraard is kennis en kunde van groot belang in ons vak. Maar daarmee ben je er niet. Om te excelleren moet je je op je gemak voelen. En juist dat is de rol van onze Cultuur!

Bij ViQiT doen we er alles aan om onze collega’s een goede basis te bieden. Dit doen we door het creëren van een band met en tussen de collega’s. Hoe we dit doen? Via onze gilden maken al onze collega’s deel uit van de nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied. En tijdens onze Waardensessies gaan we met elkaar dieper in op wat er binnen ViQiT speelt.

Veel organisaties hebben een “open deur” cultuur waarbij de deur van de manager altijd open staat. Bij ons hebben we maar een ruimte met werkplekken dus er is geen deur die open hoeft te staan. Bij ViQiT is alles bespreekbaar en daardoor is er veel mogelijk.

We vertellen je tijdens een gesprek graag (meer) over ons leuke bedrijf.