Nieuws

ViQiT verwerft EXIN accreditatie!

Geplaatst op 8/11/2013

Door: Pooya Nikdel, Consultant bij ViQiT

EXIN heeft op vrijdag 8 november 2013 aan ViQiT nieuwe accreditaties toegekend. ViQiT is hiermee EXIN-partner en heeft accreditatie voor de TMap NEXT® trainingen. Deze accreditatie betekent dat ViQiT aan de strenge normen van EXIN voldoet. ViQiT kan bij haar klanten, of op haar op haar eigen vestiging in Arnhem deze training geven. Dit kan zowel overdag als in de avonduren. Door de unieke mogelijkheid tot open inschrijvingen voor de avondtrainingen kunnen deelnemers ook in contact komen met vakgenoten uit andere organisaties. Naast de open inschrijvingen heeft ViQiT ook een maatwerkoplossing voor groepstrainingen. ViQiT heeft met deze erkenning van de kwaliteit van haar TMap NEXT® trainingen door EXIN een volgende stap gezet naar haar doel: het beste onafhankelijke kwaliteitsbureau van Nederland worden

 

Dienstverlening ViQiT

ViQiT is vijf jaar geleden opgericht, als een onafhankelijke dienstverlener in ICT-kwaliteitszorg. De diensten van ViQiT hebben allemaal betrekking op ICT-kwaliteitszorg: Business- en Informatieanalyse, Requirementsengineering en Requirementsmanagement, Kwaliteitsmanagement, Opdrachtgeverschap en Regievoering, Testen en Verbetermanagement.

 

Ambitie van ViQiT

ViQiT gelooft in verantwoordelijk zijn voor je eigen succes; wat je ziet gebeuren of kunt voorzien, dat pak je aan. Gebruik je talenten om jezelf en je collega’s beter te maken in wat zij doen en je klanten te helpen hun doelen te bereiken, kortom neem verantwoordelijkheid voor je eigen groei. Dit geldt voor iedere individuele collega en voor het bedrijf als geheel.

Het streven? Goed worden, zijn en blijven in het kwaliteitsvak. Daar plezier aan beleven. En zo het beste onafhankelijke kwaliteitsbureau van Nederland worden.

EXIN heeft op vrijdag 8 november 2013 aan ViQiT nieuwe accredaties toegekend. ViQiT is hiermee EXIN-partner en heeft accreditatie voor de TMap NEXT® trainingen. Deze accreditatie betekent dat ViQiT aan de strenge normen van EXIN voldoet. ViQiT kan bij haar klanten, of op haar op haar eigen vestiging in Arnhem deze training geven. Dit kan zowel overdag als in de avonduren. Door de unieke mogelijkheid tot open inschrijvingen voor de avondtrainingen kunnen deelnemers ook in contact komen met vakgenoten uit andere organisaties.

ViQiT Exin