Nieuws

Lancering nieuwe website!

Geplaatst op 2/01/2017

Door: ViQiT, bij ViQiT

ViQiT wenst een ieder een gelukkig 2017! Een succesvol nieuw jaar waarin wij met trots onze nieuwe website lanceren! Een nieuwe gebruiksvriendelijke website met een moderne vormgeving, verfrissende content en nieuwe mogelijkheden. Een website met meer ambitie; want ViQiT heeft een serieuze groeiambitie voor dit nieuwe jaar.

Wie is ViQiT? Welke diensten biedt ViQiT? Wat staat er op de agenda? Wat is het laatste nieuws? Zijn er actieve vacatures? Hoe kom ik er? Op al deze vragen (en meer) zijn de antwoorden te vinden op www.viqit.nl.

Een website is een project dat nooit echt ‘af’ is. We zijn nu live en achter de schermen gaan we gewoon verder. Er zullen altijd vernieuwingen, verbeteringen en aanvullingen plaatsvinden. Je vindt er regelmatig nieuwsupdates, interessante blogs van onze collega’s, (nieuwe) data voor trainingen, etc. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken!

Neem eens een kijkje op onze website en laat weten wat je er van vindt. Heb je tips, aanvullingen, vragen of opmerkingen? Elke vorm van feedback wordt gewaardeerd. Neem contact op via de website, stuur een e-mail naar info@viqit.nl of stuur een app naar 06-22558687.