Blog

“Redleh nerelumrof” voor ViQiT!

Geplaatst op 20/04/2018

Door: Pooya Nikdel, Consultant bij ViQiT

Wat er in de titel staat? Je bent vast benieuwd in welke taal het eerste deel is geschreven. Het is geen officiële taal, het is onduidelijke taal. Dat vraagt om een schrijftraining!

 

Als je als lezer de titel leest dan begrijp je waarschijnlijk niet waar dit nieuwsbericht over gaat. In het dagelijkse leven krijgen velen van ons met onduidelijke taal te maken. Een nieuws-, email- of een WhatsApp bericht kan al onduidelijk of anders overkomen dan bedoeld is.

 

Duidelijk communiceren is erg belangrijk voor een goede samenwerking. Dit klinkt logisch en weet jij vast ook wel. Maar hoe weet je wanneer je duidelijk communiceert? Moet ik een uitgebreide beschrijving in mijn tekst geven of moet ik het juist kort houden? Tijdens de schrijftraining gaan wij op zoek naar de antwoorden hierop. En daar houden wij het niet bij. Want we gaan flink trainen zodat wij helder en effectief blijven communiceren.

 

Ook geïnteresseerd om met ons mee te doen? Dat kan! Stuur je visitekaartje naar info@viqit.nl of meld je aan via onze website.

 

En vraag je je nog af wat er in de titel staat…?