Training

Drijfverenspel voor IT’ers

Wat drijft jou als persoon en als professional? Wat motiveert je? Waar krijg jij energie van? Hoe kun je zorgen dat je optimaal presteert? Wat zijn je valkuilen? Welke gedragskenmerken bezit je en hoe laat je die het beste tot uiting komen?

Inzicht in kracht
Om deze belangrijke vragen te beantwoorden heeft ViQiT de workshop Drijfverenspel voor IT’ers aan alle collega’s aangeboden. ViQiT heeft ontwikkeling als persoon en professional namelijk hoog in het vaandel staan. Wij zijn van mening dat onze collega’s optimaal renderen als ze kunnen doen wat hen drijft. De workshop gaf onze collega’s nieuwe en verrassende inzichten over zichzelf en wat hen vooruit drijft in hun carrière. Deze inzichten worden als input gebruikt voor hun persoonlijke ontwikkeling. De workshop was zo’n succes dat wij deze graag willen delen. En dat doen wij geheel kosteloos.

Softskills zijn de nieuwe hardskills
Het doel van deze gegamificeerde workshop is om inzicht te krijgen in wat jou drijft. Daarnaast leer je wat drijfveren van andere mensen kunnen zijn en hoe hiermee om te gaan. Door de opkomst van AI, digitalisering en agile-organisatievormen worden steeds meer eisen gesteld aan de zogenaamde softskills van IT’ers. Naast de vakinhoudelijke kennis en kunde zijn succesvol samenwerken, communiceren, presenteren, onderhandelen en overtuigen onmisbare vaardigheden in een moderne IT-organisatie. Door de workshop drijfverenspel voor IT’ers krijg je inzicht waar je kracht ligt en waar je valkuilen en allergieën liggen.

Praktisch
Vanaf 17:30 uur is de inloop en de avond zal sluiten om 21:00 uur. Uiteraard zorgen we daarbij voor een diner. Na de workshop is er nog tijd om wat met elkaar te borrelen. Deze avond vindt plaats op ons kantoor in Kroonpark 2 in Arnhem.

Hieronder het volledige schema van de workshop:

Programma:
17.30 uur inloop en koffie
18.00 uur welkom en buffet
18.45 uur kick off
19.00 uur workshop
20.00 uur borrel
21.00 uur afsluiting

Deelname is kosteloos.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op.

Vragen over de training?

Neem contact op met:

Gilbert Smulders

Consultant

+31 (0)6 14327682

gilbert.smulders@viqit.nl

Andere locaties?

We kunnen ons voorstellen dat u de training liever op een andere locatie, of in-company wilt volgen. Ook dat kan bij ViQiT. Of komt de trainingsdatum u niet goed uit? In overleg met u bepalen we de plaats en/of datum van de training! Meer weten? Neem dan contact op!