Nieuws

Zomerworkshop – 10 juli

Geplaatst op 27/06/2017

Door: ViQiT, bij ViQiT

 

Op maandag 10 juli a.s. vinden de ZomerWorkshops plaats, een evenement van TestNet. Het ZomerWorkshops event is een door de sponsors verzorgd, dag vullend evenement met louter workshops van drie uur. De ZomerWorkshops zijn bedacht om in de relatieve rustige zomerperiode, waarin bedrijven en verenigingen minder aanbod hebben aan meetings, cursussen en uitjes, een leuk en leerzaam dag vullend evenement te bieden.

Als sponsor van TestNet, zal/mag ook een collega van ViQiT deze dag een ZomerWorkshop geven. Onze collega Olaf Agterbosch geeft in de avond de workshop: “Meer grip op IT: nut en noodzaak van regievoering”. Hoe zorg je ervoor dat je de regie over IT-projecten in eigen hand krijgt én houdt? Krijg de juiste inzichten en tools om grip te krijgen én houden op de informatievoorziening en daarmee de IT-projecten.

De TestNet ZomerWorkshops zijn voor iedereen toegankelijk. De toegang voor TestNet leden en voor studenten en hun docenten van HBO en WO op vertoon van de collegekaart is gratis.

Het volledige aanbod aan workshops vind je hieronder.

Kijk voor meer informatie en het aanmelden op de website van TestNet.

Zien we jou maandag 10 juli?