Nieuws

Zeer geslaagd feest

Geplaatst op 19/06/2019

Door: Gilbert Smulders, Consultant bij ViQiT

Aan de oever van de Waal in het prachtige fort Lent vierden we op 10 mei 2019 het 10-jarig bestaan van ViQiT. In de catacomben van dit robuuste bouwwerk bevinden zich prachtig verbouwde ruimtes met een piekfijn restaurant. Klanten en ex-collega’s waren er bij om dit bijzondere moment met ons te delen.

Om 17:00uur kwamen de eerste mensen binnen wandelen. Op de prachtige binnenplaats van Fort Lent konden we onder het genot van een hapje en drankje met elkaar bijkletsen. Voor diegenen die elkaar nog niet eerder hadden ontmoet was het een mooie gelegenheid tot kennismaking. Een goed begin voor een gezellige en feestelijke avond.

Om 18:00 uur werd er getoost op het 10-jarig bestaan van ViQiT. Een prestatie om trots op te zijn. Knopenhakker Charles van Blitterswijk betrad het podium om ons mee te nemen in de reis van ViQiT. Tien jaar geleden vond de start plaats aan de keukentafel, deze tafel staat nu nog steeds centraal in het kantoorpand aan het Kroonpark in Arnhem. Na het aannemen van de allereerste collega is ViQiT echter gegroeid tot een organisatie met meer dan dertig consultants.
Collega Jonne Ratterman vertelde daarna in zijn presentatie wat de toekomstvisie gaat zijn van de jubilaris. ViQiT focust zich op de rol van kennispartner. Daarnaast wil de IT-dienstverlener niet alleen de beste werkgever zijn om voor te werken maar ook het beste bedrijf zijn om mee te werken.

Een ex-collega maakte daarna van de gelegenheid gebruik om spontaan op het podium te delen hoe hij zijn tijd bij ViQiT heeft ervaren. Het was een krachtig getuigenis dat de visie ViQiT niet slechts een fraai praatje is maar ook daadwerkelijk doorleefd wordt.

Na de presentatie werd het buffet geopend. In de gewelven stonden verschillende tafels waar de gasten konden gaan zitten. Erg leuk want dit zorgde ervoor dat iedereen gaandeweg de avond van tafel wisselden. De gasten werden tijdens het eten getrakteerd op een goochel act. Na afloop was er nog tijd om na te borrelen of een lekkere bak koffie te nemen met een dessert.
De eindconclusie is dat het een zeer geslaagde avond op een toplocatie was! Op naar de volgende mijlpaal!`