Nieuws

ViQiT ruilt kantoor in voor virtuele teams

Geplaatst op 6/01/2020

Door: Gilbert Smulders, Consultant bij ViQiT

Hoewel wij veelal op locatie bij onze klant werken, komen wij soms toch bij elkaar voor een vergadering. Maar zoals altijd gaan wij ook hier op bijzondere wijze mee om. Onlangs hebben wij besloten onze tweede vestiging te sluiten en in plaats daarvan met ‘virtuele teams’ aan de slag te gaan.

ViQiT had enige tijd twee vestigingen: één in Arnhem en één in Breukelen. De vestiging in Breukelen gaat sluiten, maar ook in Arnhem verliezen de collega’s hun vaste locatie. Deze locatie blijft wel open voor het centrale deel van ViQiT, waar bijvoorbeeld HR, Sales en de Administratie onder vallen.

De collega’s worden voortaan ingedeeld in virtuele teams, die uit maximaal negen werknemers en een teammanager bestaan. De bedoeling is dat de teams niet op hun vaste thuisbasis samenkomen, maar op een locatie die voor hen gunstig gelegen is. Daarmee willen wij stimuleren dat er veel onderling contact en samenwerking plaatsvindt. Daarom kiezen we voor een kleinschalige vorm zodat je snel iets kan realiseren.
Lees het volledige verhaal op AG-Connect.