Nieuws

ViQiT bij Masterclass Agile Management Nyenrode

Geplaatst op 28/11/2014

Door: Pooya Nikdel, Consultant bij ViQiT

Agile software ontwikkeling heeft zich ondertussen bewezen als een efficiënte en effectieve manier van ontwikkelen. Maar Agile kan ook leiden tot onvoorspelbaar en oncontroleerbaar werken. Wat betekent op een Agile manier werken voor uw organisatie of voor u als manager? Met deze masterclass krijgt u handvatten om leiding te geven aan een Agile organisatie.

Hoe gaat u om met uw manier van aansturen wanneer het uitvoerende niveau meer beslissingsbevoegdheid krijgt? Hoe zorgt u dat meerdere Agile teams met elkaar gaan samenwerken? Wat voor metrieken gebruikt u om de performance te meten en om deze bij te sturen? Agile werken heeft impact op beheer, ontwikkeling en op de mensen in uw organisatie. Ontdek de kwaliteitsmaatregelen die nodig zijn in het Agile proces. En krijg inzicht in de contractuele en juridische vraagstukken bij het samenwerken met leveranciers en ketenpartners.

In zes bijeenkomsten presenteren AutomatiseringGids en Nyenrode Business Universiteit een heldere update over het managen van Agile in uw organisatie. Zes Nederlandse topsprekers, waaronder Olaf Agterbosch van ViQiT geven hun visie en vertellen vanuit hun ervaring over de belangrijkste principes en inzichten. Aansprekend, concreet en helder.

 

Nyenrode Business Universiteit organiseert in het eerste kwartaal van 2015 samen met de Automatisering Gids de Masterclass Agile Management. ViQiTs Olaf Agterbosch is een van de sprekers bij deze Masterclass.