Nieuws

ViQiT breidt sponsoring Duitse schaatsbond uit!

Geplaatst op 1/11/2011

Door: Pooya Nikdel, Consultant bij ViQiT

Het Nederlandse automatiseringsbedrijf ViQiT uit Elst is vanaf de Worldcup wedstrijden van Heerenveen de nieuwe sponsor van het Duitse talent op de lange afstanden Moritz Geisreiter. ViQiT, dat met ingang van 1 november 2011 ook al de sponsor van de succesvolle Duitse schaatscoaches Markus Eicher, Thomas Schubert en Stephan Gneupel is, breidt hiermee haar betrokkenheid in de schaatssport uit.

“De keuze voor de schaatssport was snel gemaakt”, zegt ViQiT-directeur Charles van Blitterswijk. “Na voetbal is schaatsen kijksport nummer één. Een uitstekende manier dus om onze naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast is de techniek van het schaatsen verwant aan hoe wij tegen informatietechnologie aankijken. Ons devies is: houd het eenvoudig en word zo beter.” ViQiT is geen onbekende in het schaatsen. Het bedrijf werkte in het seizoen 2009/2010 succesvol samen met Markus Eicher.

Moritz Gerisreiter
Moritz is sinds 2007 een vaste waarde voor de Duitse schaatsbond. Na een vervelende blessure is hij dit seizoen weer goed op dreef. Twee 6e plaatsen op de eerste twee worldcup wedstrijden over 5000m en een tweede en tiende plaats op de 1500m maken dit de succesvolste seizoenstart tot nu toe.

moritz_geisreiter_2