Nieuws

TestNet Nieuws

Geplaatst op 3/04/2017

Door: ViQiT, bij ViQiT

Blog
Op dit moment zijn ze binnen het TestNetNieuws druk bezig met het jubileum evenement. Het leek onze collega Gilbert Smulders daarom leuk om een video review te doen over de afgelopen vijftien jaar. Tijdens zijn zoektocht naar een leuke video hierover liep hij tegen de Agile Testing Day Mondays aan. Dit is een serie webinars die door de Agile Testing Days worden aangeboden. Daar was ook een webinar van Jean-Paul Varwijk. En dat is toch wel iemand die de afgelopen jaren een bijdrage heeft geleverd aan ons vak. Bovendien begon zijn presentatie met hele oude softwareontwikkelplaatjes. Vandaar de keuze voor
deze video.

Lees de hele blog van Gilbert hier.

Nederlands Kampioenschap Softwaretesten 2017 – 1 mei
Binnenkort heb je de kans om jezelf de beste tester van Nederland te noemen. Hoe doe je dat? Het begint met je team aan te melden op de website van het NK Software testen:
http://www.nk-softwaretesten.nl/. De deadline voor de aanmelding is 15 april. Ook voor meer details over de opzet, inhoud en prijzen verwijzen we je naar hun website.

TestNet Jubileum Voorjaarsevenement – 15 mei
Maandag 15 mei vindt het speciale voorjaarsevenement van TestNet plaats. TestNet bestaat op deze datum op de dag af 20 jaar! En dat wordt groots gevierd. ViQiT is ook dit evenement weer één van de hoofdsponsors en zal met een fraaie stand aanwezig zijn. De dag wordt begonnen met de gebruikelijke workshops. In de middag staan er 8 tracks en één workshop gepland. En het avondprogramma is gericht op jubileren, terugkijken en lekker netwerken onder het genot van een TestNet diner. Kom jij deze dag een bezoek brengen aan de stand van ViQiT? Zorg dat je erbij bent en schrijf je tijdig in.