Nieuws

Kom jij ook op ons ViQiT Event op 10 mei?

Geplaatst op 17/04/2019

Door: Gilbert Smulders, Consultant bij ViQiT

De voorbereidingen voor ons 10 jaar ViQiT Event zijn in volle gang. De locatie is geregeld. Het programma is bekend. De uitnodigingen zijn verstuurd. Nu de laatste puntjes op de i zetten om voor iedereen een mooie middag en/of avond neer te zetten. Waar we in een eerder stadium een (expres) vage ‘save the date’ naar onze relaties en (oud) collega’s hadden gestuurd, is nu het moment om meer informatie prijs te geven.

Wij hebben Milo Berlijn bereid gevonden om een presentatie te verzorgen over “Gastvrije ICT”. Hij zal tevens de paneldiscussie leiden over het onderwerp Kennispartner. Het onderwerp waarop wij ook die middag de visie vanuit ViQiT zullen neerzetten.

Na de inhoudelijke middag zal het programma overgaan in een feestelijke avond. Daarbij zal Fort Lent ons heel gastvrij trakteren op een culinaire verwennerij. Deze avond zal in het teken staan van gezellig bijeen zijn om samen terug te blikken én vooruit te kijken.

Wij zien je graag op vrijdag 10 mei om 10 jaar ViQiT samen te vieren! Je kan je voor dit event eenvoudig aanmelden via 10jaarviqit.nl. Daarbij kan je ook aangeven welke dagdeel je aanwezig kan zijn. Heb je vragen of wil je jezelf afmelden? Neem dan contact met ons op via 10jaarviqit@viqit.nl.