Nieuws

Een geslaagde optreden op het TestNet evenement

Geplaatst op 13/05/2013

Door: Pooya Nikdel, Consultant bij ViQiT

Gisteren was het dan eindelijk zo ver. Het TestNet voorjaarsevenement met ons 5 tegen 5 spel. Het was een geslaagde avond! Veel lol en een beetje inhoud. Alle deelnemers hebben het enorm naar hun zin gehad. En te merken aan de reacties uit het publiek, heeft het publiek zich ook erg geamuseerd.

Wij feliciteren de winnaars; Huib Schoots, Bram Haanen, Nico van Mourik, Jean-Paul Varwijk en Jonne Ratterman. Zij gingen er met de hoofdprijs vandoor.
Het verliezende team ging echter niet met lege handen naar huis. Ook voor Bob van de Burgt, Hans van Loenhoud, Derk-Jan de Grood, Jeroen Mengerink en Martin Gijsen hadden wij een kleine attentie.

Deze avond is tot stand gekomen dankzij een groep enthousiaste ViQiT medewerkers. In twee groepen is er een enquête ontwikkeld en de quiz in elkaar gezet. In totaal werkten elf medewerkers mee aan dit project. Jurgen, René, Paul, Robert, Herrick, Bart, Ashwin, Marcel, Anoek, Charles en Gilbert; bedankt.
Daarnaast willen wij alle TestNet leden bedanken die de  enquête hebben ingevuld. Zij hebben gezorgd voor de basis van ons spel; hun kennis en ervaring over tooling en testautomatisering.

Ons geslaagde optreden op het TestNet voorjaarsevenement is vastgelegd door Robert. Zijn film en foto’s zijn te bekijken op ons YouTube kanaal.

tn_quizmaster

start_5_5team_1team_2einde2